- Ridgeback-bus

I lördags (21/5) åkte vi till Kungsbyns stora rasthage för att möta upp Kiros (Mohaget's Meus Marve "Kiros") 5 månader :) Han var så gullig och snäll! En riktig buse :) Passade Roya perfekt då hon också är en riktig buse! Det var även en stor vinthundsträff där. Väldigt spännande tyckte Roya och Kiros :) Men de höll sig mest för sig själva. RR busar verkligen på RR-vis! Sötast var när de var så trötta att de låg ner och drack vatten ur vattenskålen, haha.


















- vår fina tjej













- Royas första viltspår

I lördags testade vi alltså på viltspår med Roya. Det gick verkligen över förväntan. Egentligen visste vi väl inte vad vi hade att vänta oss, men gud så duktig hon var! Man märkte att hon tyckte att det var lite läskigt till en början, men sen var hon så mallig över sin rådjursklöv. Jätteroligt att se att hon verkade gilla det, och att hon var så duktig. Det här kommer vi verkligen fortsätta träna mycket!



Mathias förbereder Roya med sele och spårlina :)



Spårar



Vad är detta? Lite skeptisk till en början..



Sen bara nöjd och mallig :D







Glad tjej :)


- viltspår

Roya med sin nya Hurtta Y-sele och spårlina :)
På lördag ska hon få testa på viltspår!



- promenad vid långsjön 1/5

I söndags var det skönt att vakna upp pigg och fräsch. Vi tog det lugnt på valborgsmässoafton, Niclas och Mari kom förbi och vi spelade ett musikspel som hette D'Jay. På söndagen tog vi en promenad kring långsjön. Vi hade tänkt gå runt hela, men det blåste på rätt rejält så vi vände efter ett tag. Rätt skönt var det ändå och Roya gjorde en del race i mossen och badade lite i sjön.



Lilla rumpan :)



Goding!



"Nu tittar vi åt samma håll, Roya!"
Vad säger man, trotsåldern? :)



Mina glada :)



Lite vila













Snart så går jag ner hela vägen!

RSS 2.0