- it's friday, i'm in love

Roya har skallat mig på näsan idag :( Gör fortfarande asont!
Morgonpigg har hon blivit också. Förut sov hon till 9-10, nu för tiden vaknar hon oftast 7.45-8.00.. Det är iofs bra, så man kommer upp i tid. Men lite putt blir jag oftast när hon hoppar ner på golvet och vill uuut.

Vi har varit ute på en prommis med mamma ned till Konsum, och nu har jag precis kört mitt pass med Jillian. Nu är det dusch + lunch som gäller. Sedan står det inte på förrän Mätz är hemma. Vi ska förbi hans päron och kolla om de har nå schyssta 80-talskläder till honom. Justja, måste se hur vi ligger till på Tradera. Har budat på en Diesel jeansjacka från just 80-talet till Mathias.

Imorgon åker vi till Vallentuna för att hälsa på Royas syster Vilja igen :) Ska bli trevligt! Blir övernattning med middag, film/spel och lite vin.








- Sabinas dag idag

Grattis på namnsdagen Sabinor!


Måste bara lägga upp den här bilden på Roya.
Här var hon 19 veckor om jag inte minns fel?
Trött var hon iaf, det är jag säker på.


- inspo

Som jag skrev i inlägget nedan ska jag (vi) på 80-talsfest den 20 november. Jag är ganska peppad eftersom jag inte kommer gå på någon halloweenfest och klä ut mig. Känner att jag inte vill köra bara en färgglad t-shirt, benvärmare och våfflat hår, utan något lite "roligare". Jag tror att jag ska köra på "Madonna 80-tal" istället. Massa smycken, spetshandskar, stort örhänge, rosettdiadem osv, osv.. Har inte riktigt kommit på något outfit än. Kanske blir benvärmare också, hehe. Vi får se hur det blir.. Kanske slutar med att jag står där med färgglad t-shirt, benvärmare och våfflat hår ;P

Mathias kommer iaf se bra rolig ut, om det blir så som vi har pratat om :D




- 7 månader

Grattis Roya och hennes syskon på 7 månaders-dagen!
Står inte på förrän de är ett år :)

Idag är det tisdag och jag och Roya har varit ute och gått med Lina, Ronja och hunden Stene. Var inte det lättaste att få Roya att gå fint bredvid en hund hon aldrig träffat förut. Jisses vad hon är stark! Och starkare lär hon väl bli.. Vill inte ens tänka på hur det kommer vara när det blir halt på gatorna. Hon kommer dra i kull mig! Jaja, träna träna!

På tal om träna.. Har precis tränat med min PT Jillian Michaels ;) (Jillian Michaels 30 day shred). Det var joobbigt! Men nu ska jag köra det här i 30 dagar, och troligtvis ännu längre :) Det är bara på ca 20 minuter, så det har man ju alltid tid med.

Nu ska jag duscha, äta lunch och sedan sätta mig och plugga lite innan Mathias kommer hem. När han kommer hem ska vi förbi och hämta biljetter till 80-tals festen den 20 november. Det är alltså utklädnad som gäller (80-tal såklart) och jag funderar så det knakar över vilken stil jag ska välja. Jag tror jag vet. Lägger kanske upp lite bilder på inspiration senare :)




Världens mysigaste Roya.
Shit vad hon gosade med Mathias i förrgår och igår, efter att han varit borta i Bryssel.
Sötan!

- mysan


- sleepyhead




- Lägenheten




















- and the coughing continues..

Ja, usch. Jag hostar fortfarande. Idag vaknade jag i princip utan röst också. Känns sådär, ska ta tag i det snart med hjälp av varm choklad (hörde att kakao var bra) eller te. Var nyss ut med Roya, ser ut att bli lika fint väder som igår. Härligt! Igår kom Mathias hem lite tidigare från jobbet, men en liten present dessutom! Ett Nikon Nikkor AF 50/f1.8D (objektiv). Han är ju verkligen bara för gullig. Tack igen!! Var ju tvungen att testa det nya objektivet, så vi åkte till kohagen och tog lite kort. Dock gick det inte så bra, solen var så stark och låg lågt, och jag hade inget motsolsskydd. Plus att Roya inte kan sitta still.. Men men, på't igen snart :)



Härligt att äntligen få stäcka på benen efter en ganska händelselös vecka..


Öhh, vadå?!



Finis :)



Haha, stöddig?


Hihi







- Host.....

Vilken hemsk natt jag har haft.. Har nog hostat i fem timmar och sovit i två. Jag överdriver faktiskt inte. Det gick verkligen inte att sluta hosta. Det gjorde så sjukt ont i lungorna. Fyfan, säger jag bara.. Vill bara gråta när jag tänker på natten som var, och natten som kommer.. Mathias ska köpa med hostmedicin och halstabletter iaf, hoppas det hjälper. Vet inte vad jag gör annars.

Well well. Jag har ju en hund här hemma som inte ska behöva lida för att jag är sjuk. Var precis ut på en prommis med henne. Tog faktiskt med kameran. Här är några bilder..









- I would love to bring you home

Idag är jag sjuk.
Det började med halsont i fredags, sedan har det bara blivit värre.
Nu hostar jag, fryser, svettas och snorar..



..Men till något betydligt roligare! I lördags var jag och Mathias och såg Volbeat Hovet i Sthlm. Det var huur bra som helst! Fullproppat var det också.. Vi hade tur som fick tag i biljetter på så kort varsel. Vi bestämde oss för att vi ville se dom på fredagskvällen vid 21-tiden. På Ticnet var det helt slut och på andra biljettsidor kostade dom runt 700-900kr. De hade kostat 350kr på Ticnet. Vi gick in på Blocket och hittade en tjej som sålde två biljetter (sittplatser) för 550kr. Mathias sms:ade och frågade om de fanns kvar. Till svar fick vi "Två killar kommer och hämtar dem imorn". Vårat svar blev då "Alltså finns dem kvar? 800:-". Sen var det klart! Kändes lite (mycket) dumt att "sno" biljetterna från de där killarna, men hade de velat ha dom riktigt mycket kunde de ha bjudit över, som Mathias sa..

Jag såg Volbeat på Peace & Love förra året. Om jag ska jämföra så får jag väl säga att det var skönare känsla på P&L. Då stod man och hoppa och röjde. Nu hade vi ju sittplats, så det blev inte så mycket röja. Å andra sidan var det skönt med sittplats. Jag som är kortis kunde se allt hur bra som helst. Plus att det verkligen var fullproppat. Det var coolt. På andra konserter jag har varit på har det aldrig varit så jättemycket folk.

Det var en riktigt rolig kväll.
Jag älskar konserter!
Bland det bästa, roligaste, härligaste & mäktigaste man kan göra här i livet, enligt mig :)
Innan året är slut ska vi nog se Stone Sour och Johnossi.
Johnossi spelar i Uppsala på min födelsedag, vore ju hur perfa som helst..



:)

- Jillian Michaels

Hittade en app på min iPhone igår när jag låg i sängen och kände mig allt annat än fit. Det var en tränings-app med Jillian Michaels. Blev inspirerad och beställde därför nyss en tränings-DVD med henne. Jillian Michaels - 30 Day Shred. Haha. Jaja, jag hoppas att den är bra. Jag brukar inte kolla på "Biggest Loser", men har sett hennes "Losing It With Jillian" några gånger. Hon är ju verkligen bra på att peppa, så får se om hon kan peppa mig genom rutan ;) Rätt slött att beställa hem en DVD så man kan träna hemma, eller så är det smart? Då blir det kanske gjort :) Hoppas den kommer snart, är peppad!


- 7 okt

Idag väger Roya 26,3kg.



Det gjorde hon knappast här..


- kom heeeeeeeem

Ligger i soffan och väntar på Mathias och Roya. Roya har nämligen varit med husse på jobbet idag. Jag hade föreläsning sedan satt jag kvar och jobbade med ett grupparbete. Så hon fick följa med och jobba. Stackarn, haha. Kan inte rå för att tycka lite synd om henne. Fick sitta i bilen till att börja med, sedan i fikarummet. Mathias skrev i sms att hon hade ylat när hon hörde att han kom mot bilen för att ta ut henne en sväng. Pluttan!
Nu är de iaf på väg hem. Om jag saknar henne? JA! Nå galet. Känns jättekonstigt att vara hemma utan henne.

Kollade nyss på en intervju med Bingo Rimér på Efter tio. Jag måste nog köpa hans bok och läsa. Har iofs inte läst klart Blondinbellas "Egoboost" än, men men. Kurslitteratur är prio ett just nu, men nångång ska jag väl ha tid att läsa annat :)



Kom hem!

- lite passivitetsträning..

Medan jag skjutsade Catrine (som är sjukling) till VC passade jag på att träna passivitet med Roya. Först tog vi en prommis i skogen, sedan satt jag mig på olika parkbänkar för att se hur hon reagera när jag bara satt där. I skogen var det inte så poppis att bara sitta still, men utanför VC gick det faktiskt bra :) Hon satt mest och kollade på folk som gick förbi, ibland la hon sig till och med.



I skogen, gräva var roligare än att sitta still..


Men kooom nurå..


Sitter fint och kollar :)



Här är en bild från gårdagen som visar att Roya och dammsugare inte är bästa vänner.

- Hundträff, Vadgropen 3 okt

Igår hade vi bokat hundträff med ett gäng.
Vi blev fyra ridgebacks och en boxer :)
Det var härligt väder, men lite blåsigt.
Hundarna såg ut att ha riktigt roligt!
Hoppas på en till träff snart.
Här är några bilder;



Grupp-puss :)




Celin var lite skraj



Roya var däremot bara glad ;P



Leya (Zaragambas Lejon)



Haha, PG och Roya..



:)



Alla på den vita (kaxiga) boxern..



Leya & Roya



PG



:)

- TGIF

Jag som trodde att den här helgen skulle bli ganska värdelös.. Men det verkar inte bli så! Jag slipper vara fyllechaffis ikväll och ska istället dricka vin med Lina och massa fler :) Låter som en bra fredag tycker jag. Morgondagen blir nog rätt seg dock. Mathias ska jobba hela dagen, sen ska vi skjutsa hem mamma och pappas sällskap till Irsta på kvällen. På söndag är det RR/hund-träff i Vadgropen, det ser jag fram emot. Hoppas att vi blir ganska många.

Idag sov jag och Roya ganska länge, så vi tog en lite längre runda på morgonen. Det var skönt! Så himla fint väder här idag. Det är inte kallt om man klär på sig rätt, ett tips! ;) Efter prommisen segade vi genom att ligga i sängen och kolla på Grey's Anatomy. Sedan skulle jag städa, vilket jag också gjorde, men det gick inte så bra. Måste byta dammsugarpåse, men jag vet inte hur man gör och vi har inga nya påsar hemma heller. Det resulterade i att jag fick gå runt med en sopborste och sopa upp alla små Royahårstrån och annat smuts. Nej, det blev inte sådär jättebra, men bättre än ingenting..

Igår kunde vi hämta hem vårat nya bord och nya stolar från Mio. Det blev snyggt!
Lägger upp en dålig mobilbild på det.. Plus några på Roysan såklart!



Just nu känns det nästan för stort, men det är väl för att man är van med det lilla.
Det är ju inte trångt egentligen :)





Sköning :D



Mysan :)



Den här bilden fick jag mms:ad av Catrine när hon var hundvakt -
i torsdags då jag var på föreläsning.
Söt, tycker dock hon ser lite skeptisk ut på blicken?! :D

Trevlig helg!

RSS 2.0