- 18 januari

Äntligen börjar min förkylning släppa. Eller är det förkylning? Tycker det låter så lindrigt, haha. Har verkligen mått dåligt. Nu tror jag i alla fall att febern är borta. Blir dock fortfarande helt svettig och andfådd av minsta lilla rörelse. Så himla typiskt att bli sjuk precis när man börjat träna, och för en gångs skull var peppad. Jag är å andra sidan fortfarande peppad så det ska nog bli bra! :)

Det är ganska skönt att ha en trött löptjej här hemma när man är sjuk faktiskt. Roya är iofs ganska bra på att känna av ens egna energi annars, brukar inte härja så mycket här hemma. Pluggar man så ligger hon brevid och sussar så sött bara. Några hon inte känner av energin hos (eller skiter i) är väl "farmor" och "farfar", haha. Där brukar det vara full rulle både ute och inne verkar det som!



Såhääär trött är jag idag!



Första löp-dagen



Pluttig man kan vara rå



Lilla rumpan :)


Nu ska jag fortsätta mitt Teen Mom-maraton.
Latero!



- 17 januari

"Vårat" datum idag - ett år tillsammans. Egentligen mer än så, men vi satte 17 januari som datum. Det var då vi bestämde oss för att det skulle vara vi (naaw). Nu ser jag fram emot massa fler roliga och härliga år med Mathias, och Roya såklart!



På tal om Roya - tjejen har börjat löpa! Två veckor efter sin syrra Vilja, de andra tikarna vet jag faktiskt inte när de började löpa. Hon började för ca tre dagar sedan, märkte ingen större skillnad på henne då men idag börjar jag märka av slöheten som kan komma. Känns lite tråkigt, som att hon är sjuk. Men det är hon ju som tur är inte! Nu går funderingar kring kastrering, men ska fråga runt och läsa på mer om det först, och kolla runt på olika kliniker/djursjukhus.




- Kungsbyn

















- Nytt i köket















:)


- tvåtusenelva

Nytt år då! Men som jag sa till mamma o co igår, jag tycker inte det känns som nytt år förrän typ halvvägs in i januari. Rutinerna är lite rubbade såhär i början på året, i alla fall i skolan. Man har lov men ändå inte. Behöver i alla fall inte vara i skolan, men man har kanske någon hemtenta som ska skrivas.

Igår åt vi först hemma hos mamma och pappa, rostfilé med potatis, sparris och goda såser. Mums filibabba vare! Sedan fortsatte kvällen med vänner, var rätt kul. Kom i sängs kl 05.00, för att sedan gå upp vid 09.30 för att hämta hem fisgrisen som sovit hos mamma och pappa. Hon reagerade faktiskt inte på fyrverkerierna. Så skönt! Hoppas att det fortsätter vara så i alla år :)

Här är lite blandade bilder;



Roya med sin nya kompis tigern som hon fick av Malin och Justin :)



Finis dan före dopparedan :)



Värmer upp inför bus med Tiger :)











Sötrumporna!



Bra träning att springa sådär i snön :)




:)




Aaaoooooooooooo!!




Haha




Roya är lite galen :)


Nej, nu måste vi nog få i oss en varsin fet pizza!

RSS 2.0