- Glad Påsk!

Påsken är här, men framförallt vårvärmen! Att man blir lika förvånad och lycklig varje år.. Det är verkligen hur skönt som helst ute och vi spenderar mesta tiden utomhus, vilket gör Roya riktigt trött. Funderar över det där med ridgebackens "andra namn"; Afrikansk lejonhund. Det klingar inte riktigt med Royas beteende. Hon ligger helst i skuggan och slappar än i solen. Hmm, hon kanske tar efter matte? Hon är inte heller någon soldyrkare, men hon pinar sig ibland. Man vill ju inte vara blekast i stan :)
Bus i kohagen med RossiRoya, husse & matte i kohagen<3


- ny header

Eftersom Mathias har tjatat på mig att jag bör göra en ny header till bloggen tog jag tag i det igår. Ingen större förändrig dock, men ändå två nyare bilder på Roya. Den jag hade innan var hon väl ca 20 veckor bara :) Pluttan, kan fortfarande inte fatta att hon redan är ett år. Det går verkligen för fort!

Idag har jag och Lina varit på utställningen i Västerås. Hade som sagt först tänkt skippa det, visste inte vem jag skulle gå med eller vart Roya skulle vara under tiden. Men Lina ville följa med och Roya fick vara hemma själv i 2 h och 50 min. Det är det längsta hon har varit själv faktiskt. Var inte kaos här hemma när jag kom hem, och hon verkade inte stressad så det var skönt!
Om det var några fina ridgebacks där? - JA! Blev om möjligt ännu mer sugen på en till! Finaste, finaste rasen <3
Man blir även lite sugen på att ställa henne, iaf en gång för att höra ett utlåtande. Sedan tycker nog domare väldigt olika, men ändå.. Ska försöka träna lite med henne, sedan ska hon eventuellt ställas :)Roya runt 20 veckor :)

 


- Bortrest husse


Jag & min fina husse

Fre-mån är inte "lilla familjen" fulländad då husse är i London med "morfar" och "morbror" m.fl.
Jag och matte trivs dock ändå! Vi har bland annat busat i kohagen, varit i Strömsholm med mattes kompis och haft soffmys i massor. Imorgon hade matte velat åka på utställningen i Västerås, men jag är inte välkommen där tyvärr. Får bli en tur i skogen istället om vädret är så fint som det har varit idag.
Att våren är här gillas!
/Roya


- Hundbus med pincherpojkarna Gonzo & Diezel och RR-Azlan

Idag på eftermiddagen blev det bus i kohagen med ridgebacken Azlan och pinchrnarna Gonzo och Diezel. Det gick bra tycker vi, men Mari var lite frustrerad över sina pincherpojkar ;) De gav Roya liiite för mycket uppmärksamhet tyckte hon. Roya är ju inte den som säger ifrån heller. Något hon borde lära sig! Det kanske kommer när hon blir lite äldre :)

Azlan (Roseridge Rustibus) är verkligen såå snygg! Så lugnt och härligt temperament också, en riktig ridgeback! Är säker på att han hade varit multichampion om han hade två kulor ;)


Här kommer lite bilder från dagen;
Roya & AzlanRoya, sedan vågar jag inte säga om det är Diezel eller Gonzo ;)Roya får ett nyp av Azlan!Gänget :)Diezel till vänster vet inte riktigt själv vad han håller på med, men sugen på Roya är han allt!Diezel och Roya :)


Tack för sällisen Mari med hundar :)

- inte så flitig som sagt..

.. men det kanske blir ändrig på det nu när våren är här?! :)
Ska inte lova för mycket, men vi ska i alla fall testa på viltspår snart och det måste ju dokumenteras. Det ska bli kul! Det tror jag Roya också kommer att tycka. Man märker att hon "spårar" mer och mer för varje dag. Söka godis är hon i alla fall en hejare på, hehe.

Här kommer lite blandade bilder som tagits sen sist jag skrev;


Vår fina tjej, lite mer än ett år nu :)


RSS 2.0