- 1 down 150 to go..

En julklapp fixad! 150 to go, typ, känns det som, nästan.. Jag tycker det är kul att handla och ge bort klappar, men jag hatar att ge bort dåliga eller halvdana klappar. Jaja, det ordnar sig :)

Idag är det fredag och det innebär som vanligt fredagsmys med Idol. Gillar lugna fredagar. Hellre partiipartii på lördagar. Men i helgen blir det inge partiipartii. Däremot blir det glöggkväll hos svärföräldarna. Jag som inte ens dricker glögg. Kan inte säga att jag har "försökt" nångång heller, så jag ska ge det ett försök imorgon :)

Mamma ringde igår (från Thailand) och allt var bra. Man hörde massa syrsor i bakgrunden, lät verkligen tropiskt, haha. Vad härligt det skulle vara att vara där med dem nu. Fast jag har det ganska bra här hemma också. Jag är ju en vintermänniska. Så jag trivs i detta klimat :)



<3

- Hurttagirl

Igår tog vi en kvällsprommis med Roysan.
Det nya Hurttatäcket fick såklart åka på.















- Thailandia

Igår åkte mamma, pappa, moster och hennes man till Thailand. Fick ett samtal av mamma 06.30 imorse (pappa var tydligen säker på att det var kväll här då, hmpf) och allt hade gått bra. Skönt att höra. Var lite orolig.. Blir aldrig orolig eller rädd när jag själv flyger, men när andra nära och kära flyger blir jag orolig.

Jag och Mathias ska bo hemma hos mamma och pappa nu när de är borta, tillsammans med brorsan. Jag tycker det är mysigt, älskar det här huset. Hade jag inte träffat Mathias hade jag alla gånger fortfarande bott hemma (kanske tur att jag träffade honom då, tänker ni, höhö). Jag blev lite nere igår när jag insåg att det var ca sex månader sen jag bodde här. Blev även nere när jag insåg att allt inte satt som rutin längre. Spisen, diskmaskinen, toan.. Svårt att förklara. Men jag är så van med våran lägenhet nu så det här kändes lite främmande, fast jag bott här hur länge som helst. Skumt.. Men det är i alla fall som sagt mysigt att vara här. Att sova i mitt gamla rum (som nu är mamma och pappas), ligga i vardagsrumssoffan och kolla på tv, prata med brorsan osv, osv..

Nu ska jag dock tillbaka till lägenheten, måste plugga och tog inte med mig böckerna hit. Osmart..



Liiiten Roya i trädgården på Sagavägen :)

- bebbes


Mina älsklings-sömntutor :)
(som båda sov till 14.00 (!) igår, söndag)

- JAG BRYTER IHOOOOOOP

Videon får tala för sig själv, haha.


- julen har börjat lite smått

Igår när vi var hemma och firade pappa på farsdag snodde (lånade) jag ett par gardiner av mamma. Det blev ett par vinröda i sammet och sedan trådgardiner framför. Var lite skeptiska över hur det skulle se ut, både färgen och sammet i ett kök. Men jag tycker det blev bra :) Blev mysigt iaf! Mathias tyckte det kändes som bordellgardiner, haha. Men det är lite utav ett internskämt. Köpte även två små tomtar Maxi igår som jag ställde i fönstret. Snöbollsljusen köpte jag när jag och mamma var på ljusparty. Ja, lite tidigt är det väl men strunt samma :)


















- fredagsmys med bästis

Han är lite smått rolig ibland, den där Cimon..
"Barn, i det stora hela gör mig otroligt blödig! Lycka hos ett barn, får mig att gråta utav glädje. Det är förbannat synd att dom inte kan ta hand om sin egen avföring, det hade gjort dom exemplariska!"


Jahapp, fredag idag igen. Veckorna går så fort nu för tiden. Annat var det när man var liten. (Ne, egentligen inte såklart - men det kändes så!)

Idag ska jag och Lina ha fredagsmys tillsammans. Myset börjar hos mig och Mathias med någon cider, sen skjutsar Mathias in oss till stan där vi ska äta och gå på bio. Vi tänkte se Saw 3D. Jag har hört att den inte är nå bra alls, men stunt samma. Det är en slags tradition jag och Lina har :) Sen att det är 3D är ju lite kul. Jag har bara sett Ice Age i 3D på bio.

Föresten så är jag väldigt glad över att Roya har börjat äta mycket bättre. Hon har verkligen varit dålig på att äta i flera månader nu. Vi läste ett tips om att man kan svälta dem en dag, (låter kanske hemskt) och det funkade faktiskt. I alla fall hittills. Gav henne ingen mat i förrgårr, och igår åt hon upp allt varje gång. Idag har hon precis ätit upp sin frukost. Så skönt! Hoppas bara det håller i sig nu..




- * *


Här kommer några bilder på snödyrkaren Roya :)


























- *

Snön är här om ni missat det! Jag gillar, men jag vet en liten tjej som gillar det ännu mer, haha. Först var hon skeptisk över det där vita som låg utanför porten, dröjde dock inte länge innan hon insåg att det där vita var jätteeeroligt! Vilken lycka det var att se henne så glad och busig. Ska försöka få med mig kameran ut idag om det inte snöar för mycket. Känner att bildbevis behövs :)



- <3












- Halloweenfest 6/11

Igår var det maskerad/halloweenfest här i Sura. Jag och Mathias skulle vara zombies, eller nått. Vet inte riktigt hur bra vi lyckades med det :P Båda var rätt missnöjda. Köpte "fake skin" från Buttericks i Uppsala, men det var gammalt. Så dåligt, men men. Vi fick labba lite och gjorde eget skinn av gelatin, mjöl och foundation. Var inte så kul på festen faktiskt, vi drog ganska tidigt för att hämta Roysan hos mamma och pappa.

Idag verkar det vara jättehärligt väder. Det får bli någon form av hundaktivitet idag. Ska eventuellt träffa Lelle och PG för lite hundbus. Nu ska jag försöka väcka sömntutorna..





- ZzzZzzz


- fingers crossed

Sitter och håller tummarna för att Buttericks i Uppsala ska ha tuplast (flytande latex, typ) imorn när Mathias ska dit. Har hittat en riktigt schysst halloween/zombie-sminkning som jag ska försöka mig på. Först var jag inne på en helt annan zombie-sminkning. Men den jag funderar på nu är såå mycket coolare. Jag och Mathias kommer nog bli ganska lika, för båda tyckte det var riktigt coolt. Hoppas, hoppas bara att de har det som behövs för att göra den! Jag är så ivirg, vill ha lördag nu! Tänk om det blir jättedåligt och B. Då blir jag ledsen, haha. Jag ska försöka göra mitt bästa iaf :)

Petrilude, gört talas om honom? Så grym!
Det var hans Joker-sminkning jag utgick ifrån sist det var maskerad.
Även denna gång kommer jag utgå från hans.
Det vill säga om allt finns på Buttericks eller någon annanstans.



Joker-sminkningen

- faceworm

Mathias har lämnat mig för min pappa och fotboll.
Jag kände inte för att hänga med, så jäkla segt med fotboll, oftast iaf.
Istället är jag hemma och myser med lillfisen.
Tänkte att det var läge för ansiktsmask, så nu sitter jag med blå gegga i fejjan.

Nu är det dags för efterlyst och popcorn! (inbillar mig att det är nyttigare än godis)



Konstigt att Roya inte reagerar annorlunda på detta face..

- Systerbesök

Igår kom vi hem från en trevlig vistelse i Vallentuna hos Royas syster + husse & matte. Vi kom dit i lördags vid två-tiden. Åkte nästan direkt till ett flygfält nära dem och släppte syrrorna. Sist de träffades var Vilja lite rädd för Roya, eftersom hon var så lekfull och på. Men nu hade hon minsann tuffat till sig :) Hon var hårdare än Roya, men de såg ut att ha riktigt kul med varandra. Sedan blev det middag och prat. Vi somnade redan vid halv 11 nångång. Var inte bara vovvsingarna som var slut efter allt busande. Igår (söndags) åkte vi återigen till flygfältet och släppte dem, sen for vi hemåt. Det var som sagt väldigt trevligt, nu är det er tur att hälsa på oss snart :)

Här kommer lite bilder.. Tog inte så många faktiskt.



Roya med Vilja på ryggen ;P



< Vilja & Roya >



< Roya & Vilja >



Roya med pinnen



< Vilja & Roya >
Så fina systrar :)


Har två mobilbilder också :)


< Roya & Vilja >



< Roya & Vilja >

RSS 2.0